Beauty by Guro - Heisann! Mitt navn er Guro, jeg er 24 år og kommer fra Trysil. Jeg er utdannet makeupartist og uavhengig businesseier hos Forever. Bloggen min vil for det meste dreie seg om makeup og skjønnhet, og jeg håper du liker den! Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Made him blush

Okei, så løy jeg da jeg sa jeg skulle poste bilde av neglene mine etter at jeg fikk på chrome. Haha, neida, jeg LØY ikke! Jeg bare ble ikke fornøyd med resultatet, så jeg gikk over til en helt annen look. Om jeg får til chromenegler senere så skal jeg selvfølgelig poste bilde, men det ble ikke denne gangen gitt. 

Anyways! Etter at jeg faila med chrome, så kjøpte jeg meg en matt topplakk og den fineste rosa gelelakken jeg noensinne har sett, så den siste uken har jeg flauntet matte rosa negler. Og de er så søte! Får nesten hull i tenna av dem liksom!


(Excuse de tørre neglebåndene mine. Jeg er altfor dårlig til å smøre...)
 

Fargen heter Made Him Blush, og er en gelelakk i merket Sensationail. Topplakken er fra samme merket, og er også forøvrig en gelelakk. Begge krever LED-lampe for å hardne. Jeg kjøpte også en helt alminnelig neglelakk i en sommerlig turkis/mint farge som jeg tror blir neste farge ut. Tiden vil vise! 

Adios!

 

#negler 

hits