Okei, så løy jeg da jeg sa jeg skulle poste bilde av neglene mine etter at jeg fikk på chrome. Haha, neida, jeg LØY ikke! Jeg bare ble ikke fornøyd med resultatet, så jeg gikk over til en helt annen look. Om jeg får til chromenegler senere så skal jeg selvfølgelig poste bilde, men det ble ikke denne gangen gitt. 

Anyways! Etter at jeg faila med chrome, så kjøpte jeg meg en matt topplakk og den fineste rosa gelelakken jeg noensinne har sett, så den siste uken har jeg flauntet matte rosa negler. Og de er så søte! Får nesten hull i tenna av dem liksom!


(Excuse de tørre neglebåndene mine. Jeg er altfor dårlig til å smøre...)
 

Fargen heter Made Him Blush, og er en gelelakk i merket Sensationail. Topplakken er fra samme merket, og er også forøvrig en gelelakk. Begge krever LED-lampe for å hardne. Jeg kjøpte også en helt alminnelig neglelakk i en sommerlig turkis/mint farge som jeg tror blir neste farge ut. Tiden vil vise! 

Adios!

 

#negler 


  2 kommentarer på "Made him blush"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Guro
Denne bloggen er en liten forlengelse av instagrammen min Følg meg gjerne p å beautyby_gg_.

ARKIV


· Oktober 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017


KATEGORIER


· Blogg · Negler · Nytt inn · Om meg · Sminkelooker

LINKER


  • Instagram

    DESIGN

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

    hits