Hei hallo!

For noen uker siden var jeg innom Vita og oppdaget at Sensationail har kommet med chromepudder, og gjett om jeg ble gira! Det er jo en stund siden chrome negler ble populært, men jeg har ikke sett det i butikk før nå. Jeg kjøpte Rose, og så kjøpte jeg i tillegg en vanlig gelefarge i fargen Coral Sunset som jeg tenker å ha under chromen. Men jeg kommer nok til å eksperimentere med litt andre farger også! Jeg så at Isadora også har kommet med chromepudder, men den jeg butikken jeg fant det i hadde bare i sølv, og den så ikke like kul ut som de andre fargene de har sluppet, så jeg droppet den. 

Selv om det begynner å bli noen uker siden jeg kjøpte disse fargene så har jeg ikke satt på nye negler før nå, for geleen jeg har er blitt så gammel og støvete så den er ikke så god å jobbe med lenger. I tillegg er den ikke acetonløselig så jeg må file den av og det sliter så fælt på de naturlige neglene. Så nå bestilte jeg meg en ny type gele som løses opp i aceton og derfor er litt snillere på neglene. Denne nye geleen lå og ventet på meg i postkassen da jeg kom hjem i stad, så i morgen blir det endelig nytt sett negler på meg! Som jeg gleder meg!
Er det noen flere her som legger negler på seg selv? 

 

#beauty #negler #gelenegler

Follow my blog with Bloglovin


  8 kommentarer på "Nå blir det chrome negler!"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Guro
Denne bloggen er en liten forlengelse av instagrammen min Følg meg gjerne p å beautyby_gg_.

ARKIV


· Oktober 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017


KATEGORIER


· Blogg · Negler · Nytt inn · Om meg · Sminkelooker

LINKER


  • Instagram

    DESIGN

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

    hits