Beauty by Guro - Heisann! Mitt navn er Guro, jeg er 24 år og kommer fra Trysil. Jeg er utdannet makeupartist og uavhengig businesseier hos Forever. Bloggen min vil for det meste dreie seg om makeup og skjønnhet, og jeg håper du liker den! Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Nå blir det chrome negler!

Hei hallo!

For noen uker siden var jeg innom Vita og oppdaget at Sensationail har kommet med chromepudder, og gjett om jeg ble gira! Det er jo en stund siden chrome negler ble populært, men jeg har ikke sett det i butikk før nå. Jeg kjøpte Rose, og så kjøpte jeg i tillegg en vanlig gelefarge i fargen Coral Sunset som jeg tenker å ha under chromen. Men jeg kommer nok til å eksperimentere med litt andre farger også! Jeg så at Isadora også har kommet med chromepudder, men den jeg butikken jeg fant det i hadde bare i sølv, og den så ikke like kul ut som de andre fargene de har sluppet, så jeg droppet den. 

Selv om det begynner å bli noen uker siden jeg kjøpte disse fargene så har jeg ikke satt på nye negler før nå, for geleen jeg har er blitt så gammel og støvete så den er ikke så god å jobbe med lenger. I tillegg er den ikke acetonløselig så jeg må file den av og det sliter så fælt på de naturlige neglene. Så nå bestilte jeg meg en ny type gele som løses opp i aceton og derfor er litt snillere på neglene. Denne nye geleen lå og ventet på meg i postkassen da jeg kom hjem i stad, så i morgen blir det endelig nytt sett negler på meg! Som jeg gleder meg!
Er det noen flere her som legger negler på seg selv? 

 

#beauty #negler #gelenegler

Follow my blog with Bloglovin

hits