Hei på dere og velkommen til min splitter nye blogg! Ny blogg, gammel jente.

Jeg har tidligere blogget som missmimosa, men fant ut at det var på tide med en drastisk forandring, så nå er jeg her. For å ta den korte versjonen av historien; jeg har veldig lyst til å få foten litt lenger innenfor beauty og skjønnhet, og denne bloggen er en utvidelse av instagramkontoen min som dere kan finne >her<. 

Jeg er utdannet makeupartist, men har ikke jobbet noe særlig med det siden jeg sluttet på skolen. Jeg er også independant business owner hos Forever, og så har jeg en veldig forkjærlighet for negler, og en liten drøm er å utdanne meg til negltekniker så jeg virkelig kan kombinere sminke og negler. Men det får vi ta en annen gang. Som dere helt sikkert har skjønt nå så kommer denne bloggen i hovedsak til å handle om sminke og skjønnhet, og jeg håper dere vil følge med meg videre♥ Si gjerne ifra om dere har noen tips til hva jeg kan gjøre annerledes eller bedre, eller bare om det er noe dere gjerne vil lese om!  

#sminke #skjønnhet #forever #beauty 


  0 kommentarer på "Heisann fra ny sminkeblogg!"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Guro
Denne bloggen er en liten forlengelse av instagrammen min Følg meg gjerne p å beautyby_gg_.

ARKIV


· Oktober 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017


KATEGORIER


· Blogg · Negler · Nytt inn · Om meg · Sminkelooker

LINKER


  • Instagram

    DESIGN

  • Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
    Bloggen ligger på
    blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

    hits